Waar kun je voordelig e liquid kopen?

Waar kun je voordelig e liquid kopen?

Voor het dampen met een elektrische sigaret heb je een e-liquid nodig. Sommige e-sigaretten kunnen zelfs bijgevuld worden, waardoor je met één apparaat enorm veel mogelijkheden hebt dankzij het ruime aanbod met vloeistoffen. Wil je ook een e liquid kopen om jouw e-sigaret bij te vullen? Ontdek dan de verschillende mogelijkheden op het gebied van PG/VG verhoudingen, de hoeveelheid nicotine en de gewenste smaak.

De werking van e-liquids voor e-sigaretten

Een elektrische sigaret is voor steeds meer mensen een vervanger van de traditionele sigaret. Bij het roken van een gewone sigaret vindt verbranding plaats, waardoor je verbrandingsproducten inademt. Bij een e-sigaret is dit niet het geval, waardoor het voor veel rokers een interessant alternatief is. Een e-sigaret werkt namelijk op basis van verdamping van speciale e-liquids. De damp van deze vloeistof adem je vervolgens in. Op tijd een nieuw e liquid kopen is dus van groot belang om gebruik te kunnen blijven maken van een navulbare e-sigaret.

De vele verschillende e-liquids

Het aanbod met e-liquids is ontzettend uitgebreid. Wil je een e liquid kopen? Dan is het slim om vooraf goed te bedenken naar wat voor vloeistof je precies op zoek bent. Hierbij kun je rekening houden met de volgende punten:

PG of VG?

Als eerste kun je jezelf afvragen welke PG/VG verhouding je voorkeur heeft. Als er veel PG in de vloeistof aanwezig is, voelt deze scherper aan in de keel tijdens het dampen. Vloeistoffen met veel VG zijn dan ook een stuk zachter, maar daarnaast wel veel stroperiger en minder geschikt voor kleine Mouth-to-Lung apparaten.

Welke smaak?

Een ander belangrijk punt is de smaak. Je kunt namelijk een e liquid kopen met een tabakssmaak, maar ook fruitige, romige en frisse smaken zijn te vinden. Let wel op dat alle smaken behalve de tabakssmaak vanaf juli 2022 verboden gaan worden.

Met of zonder nicotine?

Als laatste moet je nog een keuze maken uit de gewenste hoeveelheid nicotine. Je kunt namelijk een e liquid kopen met een nicotinegehalte van 20, 12, 6, 3 of 0 mg/ml nicotine. Dankzij de verschillende beschikbare nicotinegehaltes, wordt een e-sigaret vaak gebruikt als hulpmiddel om te stoppen met roken. Je kunt namelijk langzaam de verslaving afbouwen door steeds een lager nicotinegehalte te kiezen. Wanneer de stap naar een vloeistof met een lagere hoeveelheid nicotine te groot is, kun je ook e-liquids met opvolgende nicotinegehaltes met elkaar vermengen om een tussenstap te creëren. Na verloop van tijd kun je zelfs overgaan op een e liquid kopen zonder nicotine!

Je eigen e liquid kopen

Heb je interesse gekregen in je eigen e liquid kopen voor de navulbare e-sigaret? Dan kun je deze ook online bestellen. Er zijn verschillende e-liquids verkrijgbaar met veel variatie binnen de PG/VG verhouding, de hoeveelheid nicotine en de toegevoegde smaakjes. Bij alle vloeistoffen wordt op de pagina met productinformatie duidelijk weergegeven wat de eigenschappen zijn, zodat je nauwkeurig op zoek kunt gaan naar de beste optie voor jezelf. Je kunt dus ook heel eenvoudig online een e liquid kopen.

 

Reacties zijn gesloten.